Qui som

EM ADVOCATS i ASSESSORS és un despatx professional multidisciplinari, format per advocats i assessors fiscals, laborals i immobiliaris, que ofereix un servei global d’assessorament i gestió a particulars, empreses i entitats, sent la nostra principal característica el tracte personalitzat i adaptat a les necessitats concretes de cada client, actuant sempre amb la màxima discreció i confidencialitat.

El nostre despatx està format per un equip professional, transparent i de confiança, que cuida i fideliza als seus clients oferint un treball rigorós, professional i de qualitat, per obtenir la millor defensa dels seus interessos.

Actualment, oferim atenció personalitzada en les nostres oficines de Girona i Barcelona, on comptem amb una ubicació estratègica per poder donar cobertura territorial als nostres clients.

Professionals

Esther Moreno Pareja

Advocada – Sòcia Directora

Advocada membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de l’any 2009 (col·legiada 3159). Abans membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2004 (col·legiada 31567).

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona a l’any 2004. Postgrau en Dret Urbanístic per la Universitat de Girona a l’any 2009. Curs d’especialització en Dret Matrimonial Canònic a l’any 2018 (habilitada per actuar davant dels tribunals eclesiàstics espanyols).

Advocada inscrita al servei del Torn d’Ofici de la província de Girona en l’àmbit civil des de l’any 2011.

Està especialitzada en Dret processal civil, Dret de família i successions, Dret bancari i Dret urbanístic i administratiu.

David Fàbregas Ruano

Assessor Fiscal

Economista membre de l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de Catalunya des de l’any 2007 (col·legiat número 14728).

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de  Girona a l’any 1995.

Professional que des de fa 22 anys es dedica a l’assessorament integral d’empreses, empresaris i professionals autònoms i particulars en tots els seus àmbits (mercantil, comptable, fiscal i laboral) i donada la seva gran trajectòria li ha permès conèixer totes les necessitats de la dinàmica empresarial de les empreses en tots els seus àmbits, per poder oferir als clients les solucions més competitives possibles.