Qui som

EM ADVOCATS I ASSESSORS és un despatx dedicat exclusivament al Dret Civil i al Dret Contenciós Administratiu, prestant assessorament i exercint davant dels Tribunals la defensa dels interessos tant de les persones físiques com jurídiques.

La llarga trajectòria professional dels advocats que integren la firma ha permès que aquests adquireixen una consolidada experiència i és que la especialització jurídica és imprescindible per assolir la excel·lència i la òptima defensa dels interessos dels nostres clients.

Conscients de la transcendència que té per a les persones la implicació en qualsevol procediment judicial, el despatx, junt amb un treball jurídic rigorós, professional i de qualitat, ofereix als seus clients una atenció propera, permanent i contínua, amb la finalitat de que el client no només conegui puntualment la evolució del seu procediment sinó que també, pugui plantejar els seus dubtes i preocupacions amb total confiança i confidencialitat.

Socis

Esther Moreno Pareja

Esther Moreno Pareja

Advocada – Sòcia Directora

Advocada membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de l’any 2009 (col·legiada 3159). Anteriorment, membre de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona des de l’any 2004 (col·legiada 31567).

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona a l’any 2004. Postgrau en Dret Urbanístic per la Universitat de Girona a l’any 2009. Curs d’especialització en Dret Matrimonial Canònic a l’any 2018 (habilitada per actuar davant dels tribunals eclesiàstics espanyols).

Advocada inscrita al servei del Torn d’Ofici de la província de Girona en l’àmbit civil des de l’any 2011.

Està especialitzada en Dret processal civil, Dret de família i successions, Dret bancari i Dret urbanístic i administratiu. Amb una àmplia experiència en negociacions tant judicials com extrajudicials.

Contacta'ns

    L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de l'Avís legal i Política de Privacitat d'aquesta web.
    Ens comprometem a contestar els seus dubtes en el termini màxim de 48 hores per garantir la resolució de les seves inquietuts i necessitats.